10 de enero de 2023

La Vulneració dels drets humans de les preses a Espanya

de ANUE

Autora: Paula Aranda Ruiz

ABSTRACT

Català

La situació de les dones preses en Espanya constitueix la vulneració dels seus drets a causa de múltiples factors com la precarietat dels espais on estan allotjades, l’absència de la classificació de les presses segons les necessitats específiques, els estereotips de gènere en les activitats que es promocionen en la presó, la vivència de la maternitat a la presó i la violència de gènere.

Castellano

La situación de las mujeres presas en España constituye la vulneración de sus derechos debido a múltiples factores como la precariedad de los espacios donde están alojadas, la ausencia de la clasificación de las presas según las necesidades específicas, los estereotipos de género en las actividades que se promocionan en la cárcel, la vivencia de la maternidad en la cárcel y la violencia de género.

Pin It on Pinterest