9 de octubre de 2023

TRANSFORMANT CUIDANT. PROPOSTES INNOVADORES DES DE LES XARXES DE PROFESSIONALS DE LA SALUT I LA CURA: «CURA DIGNA»

de ANUE

FOTOGRAFIA: Coòpolis – Cercle d’Economies Feministes

AUTORA: Cercle d’Economies Feministes de Coòpolis

ABSTRACT

CATALÀ

El present document és fruit d’una sèrie d’entrevistes que es varen realitzar entre maig i juliol de 2022 a les diferents organitzacions que formen part de la xarxa de professionals de la salut i la cura ‘Cura Digna’, una iniciativa que va néixer durant la pandèmia per reunir diferents organitzacions i cooperatives que treballen en l’àmbit de les cures i volen visibilitzar i dignificar el seu treball i, alhora, oferir serveis més humans i professionals.

Aquestes entrevistes es van realitzar des d’Almena Cooperativa Feminista, en el marc del mapatge de bones pràctiques del Cercle d’Economies Feministes de l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona Coòpolis, amb la finalitat d’identificar i valorar propostes transformadores des d’aquest àmbit tan invisibilitzat. En el Cercle també participen les cooperatives Cos, Cooperativa de Salut, Equilatera i La Ciutat Invisible. 

CASTELLÀ

El presente documento es fruto de una serie de entrevistas que se realizaron entre mayo y julio de 2022 a las diferentes organizaciones que forman parte de la red de profesionales de la salud y la cura ‘Cura Digna’, una iniciativa que nació durante la pandemia para reunir a diferentes organizaciones y cooperativas que trabajan en el ámbito de las curas y quieren visibilizar y dignificar su trabajo y, a la vez, ofrecer servicios más humanos y profesionales.

Estas entrevistas se realizaron desde Almena Cooperativa Feminista, en el marco del mapeo de buenas prácticas del Círculo de Economías Feministas del Ateneo Cooperativo de Barcelona Coòpolis, con el fin de identificar y valorar propuestas transformadoras desde este ámbito tan invisibilizado. En el Círculo también participan las cooperativas Cos, Cooperativa de Salut, Equilatera y La Ciudad Invisible.

CATALÀ

Pin It on Pinterest